ηθοποιός όραση Κρίση ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ – Media – Αντ. Καρυστινός: Μιλάει για τον ρόλο του στο «Μπρούσκο»

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – Αντ. Καρυστινός: Μιλάει για τον ρόλο του στο «Μπρούσκο» ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Για τον ρόλο του στη σειρά «Μπρούσκο» αλλά και για το αν περίμενε η σειρά να έχει τόσο μεγάλη απήχηση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Καρυστινός.

«Ο ρόλος πηγαίνει από τη μία ακραία συμπεριφορά στην άλλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σχιζοφρενής ο ήρωας. Ο θεατής αποστασιοποιείται με αυτή την εναλλαγή στη συμπεριφορά, είναι μια εξέλιξη που του προκαλεί το ενδιαφέρον. Έτσι, κάθε βδομάδα είναι και ένα καινούριο δώρο το τι θα συμβεί παρακάτω και τι έχει συμβεί στον ρόλο», πλακες πετρας λέει στο Mytv ενώ σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης αποκαλύπ ΤΕΙ: «Πιστεύω ότι τελικά ο Μάκρος θα πάρει τα λεφτά και τη Δάφνη και θα φύγει». Όσο για το αν περίμενε η σειρά να έχει τόσο μεγάλη απήχηση; «Και το περίμενα και όχι, πετρα για εσωτερικο τοιχο με δεδομένο ότι πάντα θέλω να βλέπω τα πράγματα με καλή πρόθεση, αλλά λαμβάνοντας υπόψη και την κρίση που υπάρχει στην τηλεόραση. Φαντάστηκα, όμως, ότι με μια τέτοια πρόταση, η οποία ενώνει την κυπριακή και την κρητική κουλτούρα, θα γινόταν μια καλή δουλειά», καταλήγει ο ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, πετρες θεσσαλονικη που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, επενδυση τοιχου με ξυλο η Εσθονία, πετρα τιμη παλετας η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.

Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, πετρα καρυστου τιμη παλετας στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, επενδυση πετρας εξωτερικου χωρου τιμες παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, πλακες πετρας Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=280326&catID=7
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply