Ευρώπη νομοσχεδίου Χρυσή Αυγή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Απελευθέρωση των υπεραστικών μεταφορών επιβατών-ταξί-ΟΣΕ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Με στήριξη της ΝΔ, ντετεκτιβ τιμες λαρισα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ΑΠΙΣΤΙΑ υπερψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, Γραφεια ντετεκτιβ ντετεκτιβ τιμες λαρισα το νομοσχέδιο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ του υπουργείου Μεταφορών……

Απελευθέρωση των υπεραστικών μεταφορών επιβατών-ταξί-ΟΣΕ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο

Με στήριξη της ΝΔ, παντρεμενη απιστια ιδιωτικοί ντετέκτιβ αθήνα τιμες ντετεκτιβ του <a href="http://www.pasok<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ, υπερψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια Επιτ ροπή της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την απελευθέρωση της αγοράς των υπεραστικών επιβατικών συγκοινωνιών, των ταξί και των σιδηροδρόμων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν οριστικά στην Ολομέλεια.

Η Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε στη συνεδρίαση, αλλά κατά τη χθεσινή της τοποθέτηση είχε εμφανιστεί αντίθετη σε αρκετές διατάξεις του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη σημερινή ακρόαση των ενδιαφερόμενων φορέων, αποτυπώθηκαν τα αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα στην αγορά των υπεραστικών συγκοινωνιών, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου των εν Ελ Λάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Γιώργο Τελώνη, να εκτιμά πως με το νομοσχέδιο διατηρούνται ακόμη συνθήκες που «μας οδηγούν εκ νέου σε ασφυκτικό ολιγοπωλιακό καθεστώς», ενώ ο εκπρόσωπος των λεωφορειούχων Σ. Φάτσιος, κατήγγειλε «τη βεβιασμένη απορρύθμιση ενός μοντέλου που δεν είχε κανένα κόστος στον κρατικό προϋπολογισμό». O εκπρόσωπος των οδηγών Θ. Αμπλάς, τάχθηκε εναντίον του ενδεχόμενου να αυξηθεί το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης των οδηγών στα 69 έτη, ζητώντας να ισχύσει ό,τι και για τους οδηγούς σχολικών (65 έτη) – ζήτησε δε να εκπροσωπηθούν και οι οδηγοί στην Ρυθμιστική Αρχή Επιβατικών Μεταφορών, όπως και οι αυτοκινητιστές.

Κατά του νομοσχεδίου τάχθηκε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στον ΟΣΕ Γ. Λεβέντης, παρατηρώντας ότι τα τελευταία χρόνια ο ΟΣΕ έχει προβεί σε επενδύσεις 8 δισ. ευρώ. «Έρχεται σήμερα η Πολιτεία και ιδιωτικοποιεί σε εξευτελιστική τιμή έναν βραχίονα – και λέει πως ο κρατικός Γαλλικός, ρωσικός, κινέζικος σιδηρόδρομος έρχεται να πάρει τις επενδύσεις της τελευταίας 20ετίας. Δεν γίνεται ιδιωτικοποίηση, αλλά αποελληνοποίηση των υποδομών», υποστήριξε.

Τέλος, ο εκπρόσωπος των αυτοκινητιστών ταξί Θ. Λυμπερόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών ότι χωρίς διάλογο και προειδοποίηση, απέσυρε δύο ρυθμίσεις προστατευτικές των ραδιοταξί, κατόπιν εξωθεσμικών παρεμβάσεων: «Σε κάποιες πόλεις, δέκα άνθρωποι πάνε να διαλύσουν ολόκληρο κλάδο. Στα Χανιά δεν δουλεύει ταξίμετρο, πληρώνονται μόνον με το χιλιόμετρο. Οι ταξιτζήδες κάτω σφάζονται μεταξύ τους. Για το υπερβολικό κόμιστρο, υπάρχει αγορανομική διάταξη. Για το δόλιο κόμιστρο κάτω απ’ το κόστος, δεν χρειάζεται να υπάρχει;», ρώτησε ο κος Λυμπερόπουλος.

Απαντώντας, ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέφερε πως «πάρα πολλοί ιδιοκτήτες, εφαρμόζουν άλλες μεθόδους, αποδοτικές για τον πελάτη, όπως π.χ. ραντεβού μέσω κινητού, ή δορυφορικών συστημάτων. Ο κος πρόεδρος θέλει να κλείσουμε την αγορά, κάνοντας ένα ραδιοταξί ανά περιφέρεια, να περικλείσουμε ανά νομό και να προστατεύουμε ανά επιχείρηση. Γιατί να έχουμε ένα ραδιοταξί ανά περιφέρεια; Έχω πάρα πολλά τηλέφωνα απ’ όλη την Ελλάδα από προοδευτικούς ανθρώπους – μεμονωμένους ή ομάδες ταξιτζήδων – που μου ζήτησαν να αποσύρω τις δύο διατάξεις. Αυτά δεν μπορεί να συνεχιστούν».

Σχετικά με τον ΟΣΕ, ο κος Χρυσοχοΐδης, επέμεινε πως «δεν μπορεί να πληρώνει ο ελληνικός λαός τα ελλείμματα του ΟΣΕ, γιατί είχε παραπάνω εργαζόμενους, δεν είχε ανταγωνισμό και καλές υπηρεσίες. Αυτό δεν μπορεί να υπάρχει σήμερα».

«Ανοιχτή στην αγορά σήμερα, είναι η Κίνα με 1 δισ. κατοίκους, η Ρωσία, η Ινδία, η Βραζιλία που ιδιωτικοποιεί τους σημαντικότερους τομείς για να φύγει ο κόσμος απ’ την πείνα και για να γίνει η Βραζιλία σύγχρονη χώρα. Εδώ στην Ελλάδα, έχουμε άλλες λογικές, που προσπαθούν να τετραγωνίσουν τον κύκλο – να έχουμε και καλές υπηρεσίες και προστατευμένους εργαζόμενους και κλειστές αγορές και φθηνά προϊόντα», ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ. «Αντιλαμβάνομαι πως επιχειρείτε να λαϊκίζετε ασύστολα, προσπαθώντας να χαϊδεύετε τις πλάτες όλων. Πουθενά στην ευρώπη δεν είναι κρατικοί οι σιδηρόδρομοι – ούτε στην τέως Ανατολική ευρώπη που θαυμάζατε. Μόνον οι υποδομές», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κος Χρυσοχοΐδης.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/584157/apeleutherosi-ton-uperastikon-metaforon-epivaton-taxi-ose/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply