Ευρώπη Ισπανία οικονομική κρίση ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σε χαμηλό 4ετίας ο ευρωπληθωρισμός

εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα – http://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000141.%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1.html; ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας τετραετίας διαμορφώθηκε στον Οκτώβριο ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη ενώ η ανεργία διατηρήθηκε σε ποσοστά ρεκόρ το Σεπτέμβριο……

Σε χαμηλό 4ετίας ο ευρωπληθωρισμός ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Αμετάβλητα τα ποσοστά ανεργίας

Στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας τετραετίας διαμορφώθηκε στον Οκτώβριο ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη ενώ η ανεργία διατηρήθηκε σε ποσοστά ρεκόρ το Σεπτέμβριο, ασκώντας αυξανόμενες πιέσεις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα να προχωρήσει σε μείωση επιτοκίων.

Ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη έπεσε στο 0,7% τον Οκτώβριο σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρσι. Είναι η πρώτη φορά που διαμορφώνεται κάτω από το 1% από το Φεβρουάριο του 2010, ηλιακοι θερμοσιφωνες βολος σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Οι αναλυτές εκτιμούσαν πως θα διαμορφωθεί γύρω στο 1,1%.

Η ανεργία παρέμεινε στο 12,2% στις 17 χώρες της ευρωζώνης ενώ 60.000 περισσότεροι Ευρωπαίοι έχασαν τη δουλειά τους το Σεπτέμβριο.

Με την παγκόσμια οικονομική κρίση και την κρίση χρέους που ακολούθησε χάθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας την τελευταία 4ετία και δεν είναι στον ορίζοντα ορατή μια αναστροφή του κλίματος καθώς τα προβλήματα ανεργίας στην ευρώπη είναι δομικά και μακρόχρονα.

Οι πιο ευάλωτοι είναι οι νεαροί Ευρωπαίοι ηλικίας 15-24 με τα ποσοστά της ανεργίας των νέων στις χώρες της ΕΕ όπως η Ισπανία, τιμεσ ηλιακων η Ελλάδα και η Κροατία να ξεπερνά το 50%. Τα αντίστοιχα ποσοστά διαμορφώνονται κάτω από το 10% μόνο στη Γερμανία και την Αυστρία.

Στη Γερμανία η ανεργία έπεσε στο 5,2% ενώ είχε μείνει στάσιμη για τρεις μήνες ενώ οι δύο επόμενες μεγαλύτερες ευρωπαϊκές οικονομίες, της Γαλλίας και της Ιταλίας, κατέγραψαν μικρή άνοδο στα ποσοστά ανεργίας το Σεπτέμβριο.

Η ΕΚΤ θεωρεί τα ποσοστά της ανεργίας απαράδεκτα υψηλά καθώς η ευρώπη κινδυνεύει να χάσει μια γενιά νεαρών εργαζομένων εάν δεν καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, τοποθετηση ηλιακου χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, ηλιακοι θερμοσιφωνες compact τιμες να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, ηλιακος βολος σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, ηλιακοσ κλιματισμοσ παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, εγκατασταση ηλιακου θερμοσιφωνα καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ κενου ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/602386/se-hamilo-4etias-o-europlithorismos/

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply