Ευρωζώνη Ιταλία Ισπανία κατασκευή eshop Βολος – Οικονομία – Weidmann: Δεν υπάρχει κόντρα Βορρά-Νότου στην ΕΚΤ

κατασκευή eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Οικονομία – Weidmann: Δεν υπάρχει κόντρα Βορρά-Νότου στην ΕΚΤ κατασκευή eshop Βολος H απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας να μειώσει τα επιτόκια δεν είχε σαν στόχο την τιμωρία των Γερμανών καταθετών, δήλωσε ο επικεφαλής της Bundesbank, Jens Weidmann, λέγοντας ότι η κεντρική τράπεζα καθορίζει την νομισματική της πολιτική για την ευρωζώνη ως σύνολο.

"Δεν υπάρχει κάποια διάκριση εναντίον των Γερμανών καταθετών. Κάθε αποταμιευτής που θέλει να επενδύσει με χαμηλό ρίσκο θα πρέπει να ζήσει με χαμηλά ή και αρνητικά επιτόκια, κατασκευη eshop ακόμα και στην Ιταλία ή την Ισπανία" ανέφερε ο κ. Weidmann σε συνέδριο Γερμανών τραπεζιτών.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Weidmann επισήμανε στην ομιλία του πως εντός του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ δεν υπάρχει μέτωπο των κρατών μελών του Νότου εναντίον αυτών του Βορρά.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο δεν είναι χωρισμένο μεταξύ των εκπροσώπων του Νότου που πιέζουν για πιο επεκτατική νομισματική πολιτική και αυτών του Βορρά που προσπαθούν να τους σταματήσουν.

Παράλληλα επισήμανε ότι θα υπάρχουν πάντα φάσεις όπου τα επιτόκια θα είναι πολύ υψηλά ή πολύ χαμηλά για μια συγκεκριμένη περιοχή και υπογράμμισε πως δεν είναι καθήκον μόνο της ΕΚΤ η διασφάλιση ενός σταθερού νομίσματος.

ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της ΙταλίαςΜετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, κατασκευη eshop φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

κατασκευή eshop Βολος Βήματα προς την… ΕΕ κάνει το Μονακό

Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» τουΈτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, είναι το Μονακό.

Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, κατασκευη eshop ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, κατασκευη eshop Μισέλ Ροζέ.

«Επιθυμούμε, για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, κατασκευη eshop να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, κατασκευη eshop την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.

Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.

Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: κατασκευη eshop «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ’ ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275835&catID=2

κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply