ενιαίο φόρο ακινήτων 2015 Σαμαρά ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Ανοικτά μέτωπα κυβέρνησης – τρόικας για τον προϋπολογισμό του 2014

ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο – https://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000193.%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%BB%CE%BA%CE%BF.html. ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Εκτεταμένη κουβέντα για τα δημοσιονομικά θέματα πραγματοποίησαν οι κ.κ. Πολ Τόμσεν, ηλιακοι θερμοσιφωνες ast Ματθίας Μόρς και Κλάους Μαζούχ με τον……

Ανοικτά μέτωπα κυβέρνησης – τρόικας για τον προϋπολογισμό του 2014 ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Νέα συνάντηση αύριο στο υπουργείο Οικονομικών

Εκτεταμένη κουβέντα για τα δημοσιονομικά θέματα πραγματοποίησαν οι κ.κ. Πολ Τόμσεν, λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ Ματθίας Μόρς και Κλάους Μαζούχ με τον υπουργό Γ.Στουρνάρα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη στο υπουργείο Οικονομικών.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με την τρόικα στέλεχος του οικονομικού επιτελείου τόνισε πως αν και για το πρωτογενές αποτέλεσμα του Κρατικού Προϋπολογισμού 2013 δεν υπάρχουν διαφορές, pelletech 25 ωστόσο υπάρχουν ακόμη περιοχές που πρέπει να διερευνηθούν για τον προϋπολογισμό του 2014.

«Συζητήσαμε το 2013 και το 2014 εκτεταμένα και είμαστε πολύ κοντά να κλείσουμε για φέτος», επισήμανε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς για το αν υπάρχει περίπτωση ελλείμματος το 2013 απάντησε ότι από πουθενά δεν προκύπ ΤΕΙ κάτι τέτοιο.

Για το 2014 είπε πως εξετάσθηκε το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων από τον οποίο αναμένονται 2,9 δισ. ευρώ το 2014, pelletech 25 οι εκτιμήσεις για την φορολογική συμμόρφωση, ηλιακοι θερμοσιφωνες ast αλλά και οι δαπάνες και τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων.

Ειδικά για το φόρο ακινήτων είπε πως δεν συζητήθηκε διεξοδικά , sonne ηλιακοι καθώς βρίσκεται σε φάση μετάφρασης για να αξιολογηθεί από την τρόικα. «Το νομοσχέδιο πρέπει να συμφωνηθεί και να κατατεθεί στην Βουλή», αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα είπε σχετικά.

Ερωτηθείς για πληροφορίες περί δημοσιονομικού κενού 5 δισ. ευρώ το 2014, ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ διέψευσε πως υπάρχει κάτι τέτοιο και ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε συζήτηση για το δημοσιονομικό κενό της περιόδου 2015 – 2016. Ομοίως διέψευσε πως θα επιβληθεί εισφορά 2 τοις χιλίοις σε εταιρείες που έχουν αυτοαπασχολούμενους και ότι εξετάζεται μείωση των συντάξεων των ενστόλων.

Ο ίδιος τόνισε ότι η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί για κάθε θέμα ξεχωριστά στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από τη Δευτέρα σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. Συνέδεσε δε τις αποφάσεις με το τελικό σχέδιο του Προϋπολογισμού 2014 (το προσχέδιο θα κατατεθεί έως τις 7 Οκτωβρίου στη Βουλή).

Σημειώνεται πως οι κ.κ. Πολ Τόμσεν, ξυλοσομπεσ λεβητασ Ματθίας Μόρς και Κλάους Μαζούχ μαζί με τον υπουργό Γ.Στουρνάρα θα έχουν αύριο στις 11 το πρωί συνεργασία με τον πρωθυπουργό κ. Αν. Σαμαρά, αλλά και νέα σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/588404/oloklirothike-i-sunadisi-tou-oikonomikou-epiteleiou-me-tin-troika/

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply