ελληνική Λίμνη Λίμνη ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ “OctoberVesp” για τους λάτρεις της Vespa

μαλτεζοσ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ – https://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000324.%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B5%CF%83%20%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CF%83%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%83.html. ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Ειδήσεις, ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, βοθροι απορροφητικοι Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

“OctoberVesp” για τους λάτρεις της Vespa

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Μπορεί η φράση “Ξέρεις από V ESPa” του Θανάση Βέγγου να έχει μείνει στην ιστορία του ελληνικού Κινηματογράφου αλλά οι λάτρεις του οχήματος γνωρίζουν πολύ καλά τη δική του ιστορία και ακόμη και σήμερα συνεχίζουν την “κουλτούρα” του.

Στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου το V ESPa Club Kozani διοργανώνει για πρώτη φορά το OctoberVest, ένα σύνολο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει πορεία στην πόλη της Κοζάνης με τα γνωστά δίκυκλα, πάρτι με ξεχωριστά εδέσματα, μπύρα και πυροτεχνήματα αλλά και μια τουριστική περιήγηση με V ESPa γύρω από τη λίμνη Πολυφύτου σε μια διαδρομή 105 χιλιομέτρων.

“Η V ESPa δημιουργήθηκε από έναν σχεδιαστή αεροσκαφών το 1946 και έγινε εξαιρετικά δημοφιλής λόγω της κατασκευής της. Η ‘ποδιά’ της είναι με τέτοιο τρόπο φτιαγμένη ώστε να προστατεύει τον οδηγό από το κρύο, ξυλόσομπες με λέβητα και φούρνο τον αέρα, ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο το νερό και τη λάσπη, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα γι΄ αυτό, ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος άλλωστε, ξυλόσομπες με λέβητα και φούρνο ‘κυκλοφορεί’ και η φράση που δηλώνει πως είναι ‘ένα όχημα που το χρησιμοποιεί και ο πλούσιος για να μην λερώνεται και ο φτωχός για να μην κρυώνει'” επισημαίνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Ντίνος Καβαλούδης, ένας από τους διοργανωτές του OctoberVest.

Τονίζει δε ότι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο φεστιβάλ 130 άτομα από τη βόρεια Ελλάδα, την Αθήνα, την Κεφαλλονιά και την Πάτρα.

ESP2510136.jpg” style=”width: 560px; height: 421px;” />

ESP2510134.jpg” style=”width: 560px; height: 420px;” />

Αναφέρει, μάλιστα, ότι κάποιοι από τους λόγους που η V ESPa είχε τόσο απήχηση είναι η προσιτή τιμή της, το σχέδιό της αλλά και το όνομά της που σημαίνει “σφήκα”.

Διευκρινίζει, πάντως, ότι παρά τη γνωστή ρήση του Θανάση Βέγγου, το όχημα που οδηγούσε στην κινηματογραφική ταινία δεν ήταν τελικά V ESPa καθώς “ο μοναδικός ηθοποιός που καβάλησε V ESPa σε ελληνική ταινία ήταν ο Αλέκος Αλεξανδράκης…”.

ESP2510135.jpg” style=”width: 560px; height: 372px;” />

Το πρόγραμμα της συνάντησης του OctoberVest προβλέπει για το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, μπάρμπεκιου στον προαύλιο χώρο του Club, βόλτα στην πόλη της Κοζάνης στις 8.15 το βράδυ, και πάρτι σε Cafe-Bar με βαρελίσιες μπύρες, βεγγαλικά, σόου, απονομές αναμνηστικών και κλήρωση δώρων λαχειοφόρου.

Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί η παραλίμνια διαδρομή όπου οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν πανέμορφα τοπία και φυσικές ομορφιές, τη Γέφυρα του Αλιάκμονα, το Βελβεντό στους πρόποδες των Πιερίων και θα καταλήξουν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής.

Καθώς, εξάλλου, από τα τέλη του Οκτώβρη σε όλη την Μακεδονία ξεκινάει να “βράζει” ο τόπος, όσοι παρακολουθήσουν το OctoberV ESP θα επισκεφθούν αποστακτήριο όπου θα γίνει το φετινό παραδοσιακό τσίπουρο. Οι εκδηλώσεις θα “κλείσουν” τη Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου, με συνάντηση για καφέ.

ESP2510133.jpg” style=”width: 560px; height: 420px;” />

ESP2510132.jpg” style=”width: 560px; height: 496px;” />

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.nooz.gr/entertainment/octobervesp-gia-tous-latreis-tis-vespa

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply