Ελλάδα ταξί σεφ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Χριστόφορος Παπακαλιάτης:Το «Αν…» διεκδικεί μια Χρυσή Σφαίρα

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η ηλιακος τοποθετηση ηλιακου βολος προβολή της ηλιακοι θερμοσιφωνεσ μαλτεζοσ τιμεσ ταινίας στο συντηρηση ηλιακου θερμοσιφωνα συντηρηση ηλιακου θερμοσιφωνα ηλιακη ενεργεια εργασια θέατρο Ziegfeld καταχειροκροτήθηκε ενισχύοντας τη θέση της ταινίας ανάμεσα ηλιακα επιλεκτικοσ ηλιακοσ συλλεκτησ σπιτια στα κινηματογραφικά έργα που διεκδικούν μια solar star ηλιακα κατοπτρα ηλιακοι υποψηφιότητα calpak ηλιακοι  για τα διάσημα βραβεία…”

Χριστόφορος Παπακαλιάτης:Το «Αν…» διεκδικεί μια Χρυσή Σφαίρα ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η προβολή της ταινίας στο θέατρο Ziegfeld καταχειροκροτήθηκε ενισχύοντας τη θέση της ταινίας ανάμεσα στα κινηματογραφικά έργα που διεκδικούν μια υποψηφιότητα  για τα διάσημα βραβείαΚάποιοι έγραψαν πως το Αν…, η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, είναι ήδη υποψήφια για μια Χρυσή Σφαίρα, κάτι που δεν είναι και πολύ μακριά από την αλήθεια. Το Αν… κρίθηκε κατάλληλο από τους ιθύνοντες των βραβείων για να διεκδικήσει μια υποψηφιότητα για την κινηματογραφική σεζόν 2013-2014 (πράγμα που θα είναι μεγάλη επιτυχία για μια ταινία εξολοκλήρου ελληνικής παρ αγωγής) και αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων για τα Golden Globes στις 12 Δεκεμβρίου.

Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε πως τη βραδιά, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, θα παρουσιάσουν ξανά η Ελληνοαμερικανίδα Tina Fey και η Amy Poehler (τις οποίες γνωρίσαμε ως πρωταγωνίστριες του Saturday Night Live και παρουσίασαν και πέρσι τα βραβεία με μεγάλη επιτυχία).

Μέχρι τότε το Αν… (ή What If, όπως είναι η αμερικανική του μετάφραση) κάνει το δικό του ταξίδι στις ΗΠΑ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και ενισχύοντας τη θέση του στη διεκδίκηση της υποψηφιότητας για τα βραβεία Golden Globes. Στις 10 Οκτωβρίου έγινε προβολή της ταινίας στο θέατρο Ziegfeld στο Broadway της Νέας Υόρκης για 1.200 άτομα. Ανάμεσα στο κοινό που καταχειροκρότησε την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν βρίσκονταν μόνο Έλληνες της Αμερικής. «Το 1/3 του κοινού ήταν Αμερικανοί, οι οποίοι μάλιστα συμμετείχαν στο Q&A που ακολούθησε της προβολής, με τον Χριστόφορο να απαντά σε ερωτήσεις για την ταινία» λέει στο People άνθρωπος που βρισκόταν εκεί. Νωρίτερα είχε προηγηθεί δεξίωση για την ταινία στο Ωνάσειο Ίδρυμα, ενώ μετά την προβολή ακολούθησε πάρτι στο εστιατόριο Loi’s, της Ελληνίδας σεφ Μαρίας Λόη. 

Το What If έχει συζητηθεί πολύ στην Αμερική, καθώς με όλα όσα ακούγονται παγκοσμίως για την Ελλάδα και την προσπάθεια ανάκαμψης από τη βαθιά οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων ενδιαφέρει πολύ η ματιά ενός δημιουργού που ζει και δημιουργεί στην Ελλάδα με προδιαγραφές διεθνούς επιπέδου. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρέμεινε στις ΗΠΑ και αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Λος Άντζελες, όπου κάνει σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού. Άλλωστε, βρίσκεται ήδη στη διαδικασία προετοιμασίας της επόμενης κινηματογραφικής του ταινίας, που πραγματεύεται τις σχέσεις ανάμεσα σε τρία ζευγάρια. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στη νέα χρονιά.

Στο L.A. μέλη του Hollywood Foreign Associated Press βλέπουν το Αν… σε ειδικό screening, που έχει οργανωθεί από το L.A. Greek Film Festival. Όσα από τα μέλη δεν παρευρεθούν στην ειδική αυτή προβολή θα παραλάβουν ένα DVD και αφού δουν τις ταινίες όλων των χωρών θα αποφασίσουν το Δεκέμβριο ποιες θα είναι οι 5 υποψήφιες.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική τηςΗ Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.protothema.gr/Stories/article/324280/hristoforos-papakaliatisto-an-diekdikei-mia-hrusi-sfaira/

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply