Ελλάδα Ελλάδα Ελλάδα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Έρχεται στην Ελλάδα ο θρύλος Eyal Yanilov

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Έρχεται στην Ελλάδα ο θρύλος Eyal Yanilov

Έρχεται στην Ελλάδα ο θρύλος Eyal Yanilov ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

Ο πρώτος μαθητής του ιδρυτή του Krav Maga Imi, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ o Eyal Yanilov θα βρεθεί στην Ελλάδα για σεμινάριο στις 14 και 15 Δεκεμβρίου μαζί με τον δάσκαλο Κώστα Μπαρμαδάκη . Δείτε  το σχετικό poster.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Κατάμεστο θα είναι απόψε το «Καραϊσκάκη» για τον αγώνα της Εθνικής

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης

Καρφίτσα δεν θα πέφ ΤΕΙ σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΠΟ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εξαντλήθηκαν ό ΕλλάδαΕλλάδας με την Ρουμανία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στο πλαίσιο του πρώτου ματς για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πλέον οι διεθνείς και ο Φερνάντο Σάντος περιμένουν από όλους όσοι βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο να δώσουν τον δικό τους καλύτερο εαυτό και να ωθήσουν την «γαλανόλευκη» σε μία ακόμα επιτυχία.

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Συνάντηση θα έχουν στις 22 Νοεμβρίου Σαμαράς- Μέρκελ

Στόχος να αρθεί το αδιέξοδο με την τρόικα

<!–intext_co ΓερμανίαΓερμανίας Α. Μέρκελ θα έχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την άλλη Παρασκευή, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ 22 Νοεμβρίου στο Βερολίνο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ όπΓερμανικής κυβέρνησηκυβέρνησης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σ. Ζάιμπερτ.

O πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βερολίνο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προκειμένου να παραστεί στη «Συνάντηση των Ηγετών» που διοργανώνει σε ετήσια βάση η γερμανική Εφημερίδα «Sudddeutsche Zeitung».

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την Καγκελάριο σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κατά την οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και αναμένεται να της παρουσιάσει τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για τη μη λήψη νέων μέτρων λιτότητας για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού.

Μετά το γεύμα εργασίας θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Πένι Πρίντζκερ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ http://www.fightsports.gr/%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%bf-%ce%b8%cf%81%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%82-eyal-yanilov/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply