εκπαιδευτικό Παιδεία Πανεπιστημίου ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Νέα επιτυχία για τον όμιλο του New York College

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Το University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Ομίλου New York College, έλαβε την πιστοποίηση από τον ΙΑCBE……

Νέα επιτυχία για τον όμιλο του New York College ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Πιστοποιήθηκε από έναν από τους πλέον αξιόπιστους φορείς στις ΗΠΑ

Το University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Ομίλου New York College, έλαβε την πιστοποίηση από τον ΙΑCBE (International Assembly for Collegiate Business Education), έναν από τους πλέον αξιόπιστους αμερικανικούς φορείς πιστοποίησης ακαδημαϊκών προγραμμάτων Διοίκησης, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα του UNYP.

Η πιστοποίηση IACBE προστίθεται στην αναγνώριση του UNYP από το υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας από το 2001, καθώς και σε αυτήν του Βρετανικό φορέα αναγνώρισης ΒAC, καθιστώντας το UNYP το μοναδικό ίδρυμα στην Τσεχία με διεθνή πιστοποιήσεις.

Τελετή Αποφοίτησης του UNYP, στο Žofín Palace

Τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών, η πολυπολιτισμική φοιτητική κοινότητα, και το διεθνές εκπαιδευτικό προσωπικό έχουν εξασφαλίσει για το UNYP το κύρος και την αξιοπιστία του καλύτερου ιδιωτικού πανεπιστημιακού ιδρύματος στην ευρύτερη περιοχή.

O Πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης και η κα Dr. Margareta Smith-Knopik, Αντιπρόεδρος του IACBE

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την απασχολησιμότητα των αποφοίτων του, οι οποίοι αναδείχθηκαν σε πρόσφατη έρευνα του Κρατικού πανεπιστημίου του Καρόλου (the Center for Education Policy at the Charles University’s Pedagogical Faculty) πρώτοι σε επαγγελματική αποκατάσταση και με τις υψηλότερες αποδοχές.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΒΟΛΟΣ «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, ΕΠΙΠΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA

Τη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, ΕΠΙΠΛΟ υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.

ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/553700/nea-epituhia-gia-ton-omilo-tou-new-york-college/
ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply