Εισαγγελέα Εισαγγελέα Εισαγγελέα ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Οπλοπωλείο πωλούσε όπλα χωρίς άδειες!

διαμορφωση κηπου με βοτσαλα ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ λατομεια πηλιου τσιμεντοπλακες πλακες πεζοδρομιου τιμες ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ λατομεια πηλιου Ο 57χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη πετρα λατομειου τιμη από αστυνομικούς της Ασφάλειας…”

Οπλοπωλείο πωλούσε όπλα χωρίς άδειες! ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

Ο 57χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη από αστυνομικούς της ΑσφάλειαςΤουλάχιστον πέντε κυνηγετικά όπλα τα οποία διέθετε προς πώληση ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος εμπορίας ειδών κυνηγίου και όπλων στη Νικόπολη της Πρέβεζας ήταν παράνομα, καθώς οι άδειες κατοχής τους είχαν λήξει!

Ο 57χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο μαγαζί και ανακάλυψαν στην αποθήκη που βρίσκεται κοντά στο κατάστημα τέσσερα κυνηγετικά όπλα και ένα ακόμα που ανήκε σε έναν 39χρονο ο οποίος αναζητείται, όλα με ληγμένη άδεια κατοχής. Τα παράνομα κατασχέθηκαν και ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Για παράνομη οπλοκατοχή  συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Μοιρών και του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς και ένας 41χρονος στο σπίτι του οποίου σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια καραμπίνα με γεμιστήρα και 34 πλήρη φυσίγγια χωρίς άδεια κατοχής, ποσότητα πυρίτιδας και πέντε μαχαίρια.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTAΤη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.Οι 439 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση

Τα ονόματα των 439 ατόμων που θα εργαστούν με δίμηνες συμβάσεις στη Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, ενώ στην ΕΡΤ ετοιμάζεται συναυλία για τους τρεις μήνες από το “λουκέτο”.

Σημειώνεται ότι τελικά επιλέχθηκε μικρότερος αριθμός από αυτόν που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

“Η Ειδική Διαχείριση έχει τεθεί συνθετικη πετρα σε μερική λειτουργία και έχουν καταστεί εμφανέστερες πλακακια πετρα οι ανάγκες σε προσωπικό (…). Άλλωστε, πετρα λατομειου τιμη μέχρι και σήμερα ο χώρος απασχόλησης ειδη πετρας για χτισιμο των υπαλλήλων περιορίζεται στα κτήρια της Κατεχάκη και πλακα πεζοδρομιου τιμη της Μουρούζη”, αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση ο κ. Μάναλης.

Στο μεταξύ, “αγκάθι” για την κυβέρνηση παραμένει η παρουσία των απολυμένων της ΕΡΤ στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής. Προ ημερών ο υπουργός για τα δημόσια ΜΜΕ, Παντελής Καψής, προειδοποίησε για παρέμβαση του εισαγγελέα.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/322968/oplopoleio-polouse-opla-horis-adeies/

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply