Εισαγγελέα Εισαγγελέα γυναίκα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Χειροπέδες για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Με την κατηγορία της παράνομης κατοχής αρχαίων αντικειμένων συνελήφθη ένας 30χρονος στο χωριό Βουτάς στην Ιστιαία Ευβοίας……

Χειροπέδες για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Συνελήφθη 30χρονος στην Εύβοια

Με την κατηγορία της παράνομης κατοχής αρχαίων αντικειμένων συνελήφθη ένας 30χρονος στο χωριό Βουτάς στην Ιστιαία Ευβοίας.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1. Ένα τμήμα μαρμάρινου πεσσού διαστάσεων 25 εκατοστών ύψους και 25 εκατοστών πλάτους με ανάγλυφη κεφαλή λέοντα που χρονολογείται στα Ελληνιστικά χρόνια

2. Μία ενεπίγραφη μαρμάρινη επιτύμβια στήλη με διαστάσεις 70 εκατοστών ύψους και 55 εκατοστών πλάτους, με παράσταση δύο γυναικών, μία καθήμενη σε θρόνο και μία εμπρός της ορθή, η οποία χρονολογείται στα Ελληνιστικά χρόνια περίπου 3ου αιώνα π.χ., ηλιακα θερμοσιφωνα τιμεσ ιδιαίτερης αρχαιολογικής αξίας με την επιγραφή «ΝΙΚΑΡΕΤΗΣΤΡΑΤΟΚΛΕΟΥΣ»

3. Συνολικά είκοσι αρχαία αργυρά νομίσματα από τα οποία τα 12 χρονολογούνται στην Κλασσική και Ελληνιστική εποχή από 1ο έως 4ο αιώνα π.χ. τα τέσσερα από αυτά χρονολογούνται στα ρωμαϊκά χρόνια από 1ο έως 5ο αιώνα και τα υπόλοιπα τέσσερα είναι απροσδιόριστης εποχής

4. Ένα τμήμα χρυσού διαδήματος μήκους 12 εκατοστών

5. Ένα χρυσό σκουλαρίκι κυκλικού σχήματος με παράσταση έντυπη μορφή γυναίκας, διαμέτρου περίπου τριών εκ., αρχαίων χρόνων

6. Ένα χρυσό φύλλο μήκους έξι εκ. και πλάτους τριών εκ., αρχαίων χρόνων

7.Τρία μικρογραφικά ή μικύλλα αγγεία, Ελληνιστικής εποχής, το ένα ακέραιο και τα άλλα δύο ελλιπή κατά τις λαβές τους, διαστάσεων περίπου τρία εκ. ύψους

8. Ένα μολύβδινο σταθμίο – βάρος

9. Ένα μικρογραφικό σκύφος διαστάσεων περίπου 5εκατοστών

10. Ένα μικρογραφικό σκύφος διαστάσεων περίπου 5 εκατοστών με ερυθρόμορφη διακόσμηση σκηνής ζώων, πρώιμης κλασσικής εποχής

11. Μία μικρογραφική τριφυλλόσχημη οινοχόη

12. Ένα σφαιρικό φιαλίδιο διαστ. εννέα εκατοστών διαμέτρου

13. Μία μικρογραφική υδρία ύψους επτά εκατοστών

14. Ένα τμήμα από γυάλινη τριφυλλόσχημη οινοχόη, Ελληνιστικής εποχής ύψους δύο εκατοστών

15. Μία χάνδρα από φαγεντιανή που παριστάνει κεφάλι κριού

16. Ένα πήλινο ειδώλιο χελώνας, Ελληνιστικής εποχής

17. Ένα πήλινο ειδώλιο παποσείληνου διαστάσεων έξι εκ. ύψους, το οποίο χρονολογείται τον 3ο αιώνα π.Χ.

18. Έξι τμήματα πήλινων ειδωλίων, γυναικείων μορφών, ηλιακο φουρνακι διαστάσεων από 8 εκ. έως 5 εκ. ύψους, χρονολογούνται τον 4ο αιώνα

19. Μία σιδερένια λόγχη ακέραια, διαστάσεων 24 εκ. μήκους, αρχαίων χρόνων

20. Μία χάλκινη λόγχη πιθανότατα αρχαίων χρόνων, με διάσταση 22 εκ. μήκους

21. Ένα χάλκινο εξάρτημα από μικρογραφικό χάλκινο αγγείο με μορφή πτηνού

22. Ένα χάλκινο ειδώλιο ίππου, ακέφαλο, διαστάσεων 5 εκ., χρονολογείται πριν τον 5ο αιώνα π.χ.

23. Ένα χάλκινο ειδώλιο γυμνού παιδιού διαστάσεων 7 εκ., Ελληνιστικής εποχής. Επιπροσθέτως στην ίδια ομάδα αντικειμένων ανήκουν και α) Ένα χάλκινο κυκλικό έλασμα με έντυπη διακόσμηση ρόδακα, θραυσμένο σε δύο τμήματα, β) Ένα χάλκινο βάρος ζυγού και γ) Ένα χάλκινο ενώτιο, τα οποία είναι απροσδιορίστου εποχής.

Τα ανωτέρω αντικείμενα επιδείχθηκαν σε αρχαιολόγο της ΙΑ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων ο οποίος γνωμάτευσε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ενώ τα υπό στοιχεία (α) έως (γ) χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης για την ακριβή χρονολόγησή τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδος.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Εμίλια Αράτα: Η γυμνή… ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόουΗ γυναίκα – λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.

Μόλις 23 ετών, πελλετ τιμες η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.

Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.

Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, εγκατασταση ηλιακου θερμοσιφωνα όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.

Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, μποιλερ ηλιακων όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του “Sky One”, “Cιrque de Celebrite”.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Η Helen Flanagan σε συσκευασία «δώρου»

Μπήκε σε χαρτόκουτο, φορώντας μόνο τα δαντελωτά εσώρουχά τηςΕίναι σίγουρα μία γυναίκα που δεν μπαίνει σε… καλούπι, αλλά από ότι έδειξε η ίδια σε πρόσφατη φωτογραφία της που ανέβασε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media, μπαίνει σίγουρα σε κουτιά!

 

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Coronation Street αποφάσισε να μπει φορώντας μόνο τα σέξι εσώρουχά της μέσα σε ένα χάρτινο κουτί. Που το βρήκε το κουτί θα απορήσουν κάποιοι, αλλά δεν ήταν δύσκολο. Πριν από λίγες εβδομάδες μετακόμισε από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον πρώην αγαπημένο της, Scott Sinclair και μάλλον θέλησε να του δείξει ότι θα πάρει μαζί της και όλο το σέξι… στοιχείο του ηλιακο σπιτιού!

 

Την εν λόγω φωτογραφία ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια των followers της «έπεσαν» βροχή, ηλιακα μποιλερ μιας και η 23χρονη κατάφερε να κάνει μακράν την πιο σέξι μετακόμιση!

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/581332/heiropedes-gia-paranomi-katohi-arhaion-adikeimenon/

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ…

Leave a Reply