Εγκληματική αμυντική ενόπλων δυνάμεων ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΥΡΙΖΑ:Θα λογοδοτήσουν που αφοπλίζουν τη χώρα και την παραδίδουν όμηρο

πετρα λατομειου τιμη ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ Συκής Πρέκια ΑΠΟ πετρα τιμες ΛΑΤΟΜΕΙΟ Σε ανακοίνωση προχώρησαν τα Τμήματα Βιομηχανίας, πετρεσ καρυστου πλακα καρυστου Εξωτερικής Πρέκια πετρα τιμες Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, πετρα καρυστου για πλακεσ καρυστου τις εξελίξεις σε ΕΑΣ πετρες καρυστου τιμες / EΛΒΟ και ευρύτερα στην αμυντική βιομηχανία.”

ΣΥΡΙΖΑ:Θα λογοδοτήσουν που αφοπλίζουν τη χώρα και την παραδίδουν όμηρο ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την υποταγή της κυβέρνησης στο σχεδιασμό της τρόικας για την ουσιαστική διάλυση της ελληνικής αμυντικής Βιομηχανίας και ευρύτερα του παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Η εξέλιξη για τα ΕΑΣ, αφορά πρώτον τους όρους πώλησης, με τη διατήρηση δύο εργοστασίων και 341 υπαλλήλων (αντί 818 που απασχολούνται σήμερα), και δεύτερον και σημαντικότερο την ίδια την πώληση. Αφ’ ενός μεν έναντι εξευτελιστικού τιμήματος, αφ’ ετέρου δε παράδοσης της χώρας ομήρου σε εξωτερικούς προμηθευτές για τα αναλώσιμα, σφαίρες και οβίδες, των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Η απομάκρυνση των εργαζομένων μέσω προγράμματος εθελουσίας εξόδου ή κάποιου άλλου προγράμματος είναι η μία πλευρά του σχεδίου, ενώ βασική πλευρά για τον τόπο είναι η εγκληματική πράξη παράδοσης μιας τόσο σημαντικής επιχείρησης. Απομακρύνουν ή παροπλίζουν εργαζόμενους οι οποίοι έχουν και την τεχνογνωσία για την παραγωγή πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων.

Ειδικότερα για την ΕΛΒΟ, μια ιστορική αμυντική βιομηχανία, που έχει τροφοδοτήσει με σημαντικό αριθμό οχημάτων τον ελληνικό στρατό, αλλά και τις άλλες ανάγκες του Δημοσίου (απορριμματοφόρα, τρόλεϊ και λεωφορεία), είναι βέβαιο ότι οδηγείται σε ξ ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης. Επισημαίνουμε ότι η απόφαση της κυβέρνησης λαμβάνεται λίγες μόνο εβδομάδες μετά την απόρριψη της τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που εξασφάλιζε τον δημόσιο έλεγχο σε ΕΑΣ και ΕΛΒΟ.

Οι κυβερνήσεις των μνημονίων θα δώσουν λόγο αν συντελεστούν αυτά τα εγκλήματα και η κυβέρνηση της Αριστεράς δεσμεύεται να επανακτήσει αυτές τις επιχειρήσεις( Ε.Α.Σ & ΕΛ.Β.Ο)».</emΜαριάς: Προδιαγράφεται πλήρης υποταγή της κυβέρνησηκυβέρνησης στην τρόικα

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/382827/syrizatha-logodotisoyn-poy-afoplizoyn-ti-hora-kai-tin-paradidoyn-omiro
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply