δρόμους Ξενοδοχείο δρόμους ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Το πιο φίνο» ρωμαϊκό γλυπτό βρέθηκε στο Λονδίνο

παρακολουθηση κινητου απο αποσταση ΓΡΑΦΕΙΑ παρακολουθηση κινητου iphone ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ένα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ αριστούργημα της ρωμαϊκής γλυπτικής παρακολουθηση κινητου iphone τέχνης που απεικονίζει έναν αετό που κρατάει στο ράμφος του παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση ένα φίδι ανακαλύφθηκε ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ παρακολουθηση κινητου ενδειξεις ΚΙΝΗΤΟΥ από αρχαιολόγους στο παρακολουθηση κινητου απο αποσταση Λονδίνο- Εικάζεται ότι είναι 2.000 παρακολουθηση μηνυματων κινητου ετών…”

«Το πιο φίνο» ρωμαϊκό γλυπτό βρέθηκε στο Λονδίνο ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ένα αριστούργημα της ρωμαϊκής γλυπτικής τέχνης που απεικονίζει έναν αετό που κρατάει στο ράμφος του ένα φίδι ανακαλύφθηκε από αρχαιολόγους στο Λονδίνο- Εικάζεται ότι είναι 2.000 ετών«Για το πιο φίνο» ρωμαϊκό γλυπτό που έχει ανακαλυφθεί ποτέ στο Λονδίνο έκαναν λόγο οι αρχαιολόγοι όταν αντίκρυσαν έναν σπάνιο έργο τέχνης, θαμμένο σε ένα παλιό εργοτάξιο στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για ένα αριστούργημα της ρωμαϊκής γλυπτικής που απεικονίζει έναν αετό που κρατάει στο ράμφος του ένα φίδι. Οι αρχαιολόγοι ανακοίνωσαν ότι το επιβλητικό γλυπτό κοσμούσε το εσωτερικό ή την κορυφή κάποιου μεγαλοπρεπούς τάφου που ανήκε σε κάποιον επιφανή Λονδρέζο που πέθανε τον 1ο ή τον 2ο αιώνα μ.Χ.

Εικάζεται ότι το γλυπτό ανήκει σε μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα της εποχής, γεγονός που επιβεβαιώνει και η θέση του τάφου που βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της αρχαίας πόλης. Στην αρχαία Ρώμη, ο αετός συμβολίζε την δύναμη ενώ το φίδι την απειλή και τον κίνδυνο.

Το 2.000 ετών έργο τέχνης ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια μετατ ροπής ενός παλιού κτιρίου σε ξενοδοχείο. Οι ανασκαφές αποκάλυψαν τα θεμέλια ολόκληρου μαυσωλείου ,Η κατάσταση του γλυπτού είναι εξαιρετικά καλή και είναι εμφανείς λεπτομέρειες, όπως η γλώσσα του φιδιού και τα φτερά του αετού.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Elle Macpherson: Είναι «το κορμί» και στα 49 της

Μπορεί να υπερηφανεύεται ακόμα για τις αναλογίες της που έκαναν να μεσουρανήσει στο χώρο της μόδαςΜπορεί σε λίγους μήνες να κλείσει το 50στο έτος της ηλικίας της, όμως οι αναλογίες του κορμιού της Elle Macpherson, που την έκαναν διάσημη στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας, είναι ακόμα… στη θέση τους!

 

Η πανύψηλη καλλονή από την Αυστραλία μοιάζει να είναι περήφανη για το σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει και έτσι δε δίστασε να φορέσει ένα μαύρο και αποκαλυπτικό μαγιό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μαιάμι, μαζί με το δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Jeffrey Soffer την περασμένη εβδομάδα.

 

Δείχνοντας την αγάπη της στο μαύρο, η Elle φόρεσε ένα μπικίνι που τόνιζε το μπούστο της. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο τοπ, ενώ ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωναν το look της. Όσο για το κορμί της; Είναι σαφές γιατί η Macpherson δεν έχει πρόβλημα να τη «συλλάβει» ο φακός με τόσα λίγα ρούχα – το κορμί της θα το ζήλευαν και κατά πολύ νεότερές της.

 

Η Elle έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ από τότε που είπε το μεγάλο «ναι» στον επιχειρηματία real estate.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νησί των Φίτζι στα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με το περιοδικό People. «Ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό. Είναι πολύ χαρούμενοι και πάρα πολύ ερεωτευμένοι».

 

Η τελετή έγινε μπροστά από περίπου 15 άτομα μέσα σε μια βίλα στο πολυτελές Laucala Resort στα νησιά Φίτζι, σύμφωνα με τα όσα είπε εκπρόσωποε του ξενοδοχείου στο WHO.

  ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/culture/article/324625/to-pio-fino-romaiko-glupto-vrethike-sto-londino/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply