δρόμους κυκλοφορία δρόμους ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο Μαραθώνα

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του 31ου Διεθνή Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών……

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο Μαραθώνα ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Το Σάββατο η τελετή έναρξης του 31ου Διεθνή Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του  31ου Διεθνή Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών, σε οδούς και λεωφόρους του Μαραθώνα.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 12:00-14:30 και θα αφορά τους εξής δρόμους:

-Λ. Μαραθώνος, πλακακια εξωτερικου χωρου τιμεσ στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Αφετηρίας της Κλασσικής Διαδρομής και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα.

-Μαραθωνομάχων, διαμορφωση κηπου με βοτσαλα σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί των οχημάτων, χτισιμο τοιχου που κατευθύνονται προς Μαραθώνα και το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, θα κινούνται μέσω των οδών: πετρα για χτισιμο τιμη Φειδιππίδου – Αγίου Παντελεήμονος – Δημοκρατίας – Λ. Κάτω Σουλίου.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα  

Σειρά μέτρων για την προστασία των μαθητών και την ασφαλή μετακίνησή τους, πλακες πηλιου τιμες ανακοίνωσε η Tροχαία.

ΑστυνομίαΑστυνομίας τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

– Τη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα.

– Την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.

– Την πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία. – Την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), επενδυση σκαλας εξωτερικου χωρου για την αποκατάστασή τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ο ρόλος των γονέων και των δασκάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οδική Ασφάλεια των μαθητών, επενδυση τοιχου εξωτερικου χωρου αύριο, επενδυση με πετρα κοστος θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλ Λάδια με συμβουλές οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και γονείς από αστυνομικούς της Τροχαίας σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, κηποι με πετρα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής Ασφάλειας, αλβανικη πετρα τιμη ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

(this.uagent.search(“ipad”) > -1)

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/605410/diakopi-kukloforias-ohimaton-sto-marathona/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply