διοίκηση Διαδίκτυο βιβλία ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θα επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών κατά τη διάρκεια αεροπορικών πτήσεων

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ κενου Οι επιβάτες Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού αεροσκαφών θα μπορούν να χρησιμοποιούν επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα βαση ηλιακου θερμοσιφωνα ηλεκτρονικές επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα συσκευές ηλιακο φουρνακι για Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού να διαβάζουν έγγραφα, μπόιλερ ηλιακού θερμοσίφωνα να παίζουν παιχνίδια και να ηλιακοι θερμοσιφωνες λαρισα τιμες ηλιακοι τιμες ηλιακοι θερμοσιφωνες θερμοσιφωνες ακούν μουσική κατά τη διάρκεια της πτήσης…”

Θα επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών κατά τη διάρκεια αεροπορικών πτήσεων ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Οι επιβάτες αεροσκαφών θα μπορούν να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές για να διαβάζουν έγγραφα, να παίζουν παιχνίδια και να ακούν μουσική κατά τη διάρκεια της πτήσης

«Κυρίες και κύριοι, ετοιμαζόμαστε για απογείωση. Παρακαλώ απενεργοποιήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας», ακούν τα τελευταία χρόνια οι επιβάτες αεροπλάνων από τις καλλίπυγες αεροσυνοδούς, προτού απογειωθεί το αεροσκάφος.

Ωστόσο, σύμφωνα με έκθεση της επιτ ροπής της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA), το παραπάνω μήνυμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, οι επιβάτες αεροσκαφών θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές για να διαβάζουν έγγραφα, αλλά και να παίζουν παιχνίδια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Βέβαια, οι ταξιδιώτες καλούνται να επιβεβαιώσουν τη δυνατότητα χρήσης των συσκευών τους με την εταιρία, με την οποία θα ταξιδέψουν, ενώ απαγορεύεται η σύνδεση με το διαδίκτυο όταν το αεροσκάφος πετάει σε υψόμετρο χαμηλότερο των 10.000 ποδιών.

Την ίδια στιγμή, απαγορεύεται και η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων καθόλη τη διάρκεια των πτήσεων.

Παρότι, όπως επισημαίνει ο αμερικανικός Τύπος, θα χρειαστεί χρόνος για να αποδείξει κατά πόσο είναι ασφαλής η χρήση των συσκευών, η FAA υποστηρίζει ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα επιτρέπεται στους επιβάτες να ενεργοποιούν τα αγαπημένα τους gadgets, να διαβάζουν τα ηλεκτρονικά βιβλία τους, να ακούν μουσική και να παίζουν παιχνίδια.

Ήδη αρκετές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν στους επιβάτες τους υπηρεσία διαδικτύου μέσω του δικτύου Wi-Fi των αεροσκαφών τους.

Μάλιστα, πολλοί που επιθυμούσαν να λήξει η απαγόρευση τόσων δεκαετιών ισχυρίζονται ότι το ηλεκτρονικό βιβλίο, για παράδειγμα, δεν είναι περισσότερο επικίνδυνο από ένα πραγματικό βιβλίο κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης.

 

 

 

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTAΤη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/324288/tha-epitrepetai-i-hrisi-ilektronikon-suskeuon-kata-ti-diarkeia-aeroporikon-ptiseon/

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply