Διαδίκτυο Διαδίκτυο Διαδίκτυο ΜΕΙΚ ΑΠ – Διεθνή – Στο εμπόριο η κούκλα του πρίγκιπα George

παρακολουθηση κινητου https://detectiv.gr/ATHENS-000024-PARAKOLOUTHISI-KINITOY.html. ΜΕΙΚ ΑΠ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, παρακολουθηση κινητου άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, παρακολουθηση κινητου Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Διεθνή – Στο εμπόριο η κούκλα του πρίγκιπα George ΜΕΙΚ ΑΠ Ντυμένος με μωρουδιακά που φέρουν τη βρετανική σημαία και γράφουν «είμαι ο μικρός Τζορτζ», παρακολουθηση κινητου έχει προκαλέσει ήδη συζητήσεις στο διαδίκτυο για το γεγονός ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το τεράστιο ενδιαφέρον των Βρετανών για τους γαλαζοαίματους.

Η κατασκευάστρια εταιρεία, ωστόσο, δεν συμφωνεί: «Δεν είναι μία βασιλική κούκλα Τζορτζ, μάλλον μία προσθήκη στη σειρά μας, ενός αδερφού για την Αναμπελ, το άλλο μας μωρό» διευκρίνισε εκπρόσωπος της Zapf Creation. ««Το όνομα αντανακλά περισσότερο την αυξημένη δημοφιλία του μετά τη βάφτιση του διαδόχου», όπως υποστήριξε.

Με τιμή 47,99 λίρες θεωρείται βέβαιο ότι θα μοσχοπουλήσει στη Βρετανία, παρακολουθηση κινητου μία χώρα που πλέον απολαμβάνει τα βασιλικά ζεύγη να φωτογραφίζονται ακόμη και ημίγυμνα μέσα σε μπανιέρες για τις ανάγκες του… θεσμού.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕΙΚ ΑΠ Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνοΗ Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.

Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).

Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, παρακολουθηση κινητου τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.

Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.

Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.

Αυτή την εβδομάδα, της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, παρακολουθηση κινητου Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».

Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, παρακολουθηση κινητου που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».

Όπως διευκρινίζεται, παρακολουθηση κινητου «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».

ΜΕΙΚ ΑΠ No data

No data

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=274610&catID=4

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply