διάστημα διάστημα διάστημα ΕΠΙΠΛΑ Μετά από τρία χρόνια γάμου Μιράντα Κερ και Ορλάντο Μπλουμ… τέλος!

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ Οι φήμες ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΟΛΟΣ είχαν φουντώσει το ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΒΟΛΟΣ τελευταίο διάστημα, ΕΠΙΠΛΑ ΒΟΛΟΣ ενώ σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση

…”

Μετά από τρία χρόνια γάμου Μιράντα Κερ και Ορλάντο Μπλουμ… τέλος! ΕΠΙΠΛΑ

Οι φήμες είχαν φουντώσει το τελευταίο διάστημα, ενώ σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωσηΤους δρόμους τους αποφάσισαν να χωρίσουν ο Ορλάντο Μπλουμ και η Μιράντα Κερ μετά από τρία χρόνια γάμου και συνολικά έξι χρόνια σχέσης. Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού με μια λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν χωριστά, ενώ επεσήμανε πως εδώ και αρκετούς μήνες ήταν σε διάσταση.

Πάντως ο εκπρόσωπος του ηθοποιού και του μοντέλου ξεκαθάρισε πως ο χωρισμός ήταν φιλικός και πως αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλον, καθώς έχουν και ένα γιο μαζί.

H ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά από έξι χρόνια μαζί, αποφάσισαν πρόσφατα να επισημοποιήσουν το χωρισμό τους. Παρά το γεγονός πως ο γάμος τους τελείωσε, αγαπάνε, στηρίζουν και σέβονται ο ένας τον άλλον, μιας και οι δυο είναι γονείς ενός παιδιού, και παραμένουν οικογένεια».

O Βρετανός ηθοποιός και το «αγγελάκι» της Victoria’s Secret από την Αυστραλία ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί από το 2007, ενώ η Κερ έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Φλυν, τέσσερα χρόνια αργότερα.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 19 Σεπ Τεμβρίου στην πρεμιέρα του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο Μπρόντγουέι, με πρωταγωνιστή τον 36χρονο ηθοποιό. Όπως σημειώνει η dailymail παρά το γεγονός πως ήταν χωριστά, η παρουσία της Κερ στην παράσταση αποδεικνύει την καλή σχέση που συνεχίζουν να διατηρούν.

«Όταν είδα τον Ορλάντο στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα με συνεπήρε», είχε πει τότε το 30χρονο μοντέλο, ρίχνοντας προσωρινά στάχτη στα μάτια των ταμπλόιντ που εδώ και καιρό έγραφαν για χωρισμό.

Πάντως όλοι στον καλλιτεχνικό κόσμο περίμεναν την επίσημη πια ανακοίνωση του χωρισμού τους, καθώς πριν από περίπου δύο εβδομάδες πούλησαν το σπίτι τους. Μάλιστα το πούλησαν όσο όσο, καθώς ο Μπλουμ το αγόρασε το 2007 για το ποσό των 2,75 εκατ. δολαρίων και το πούλησε για 4,5 εκατ. Δολάρια, κάτι που δείχνει πως δεν ήθελαν πλέον να ζουν μαζί.

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΕΠΙΠΛΑ Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΕΠΙΠΛΑ

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/322669/meta-apo-tria-hronia-gamou-mirada-ker-kai-orlado-bloum-telos/

ΕΠΙΠΛΑ…

Leave a Reply