γυναίκες απιστία γυναίκες ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Άντρες Vs Γυναίκες: Ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές στην απιστία;

τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μέχρι τώρα πιστεύαμε οτι η απιστία ήταν καθαρά ανδρική υπόθεση……”

Άντρες Vs Γυναίκες: Ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές στην απιστία; ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Μέχρι τώρα πιστεύαμε οτι η απιστία ήταν καθαρά ανδρική υπόθεση…Σύμφωνα, όμως, με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο σεξουαλικής Συμπεριφοράς, οι γυναίκες είναι το ίδιο ένοχες με τους άντρες και -μάλιστα- την τελευταία δεκαετία απατούν … περισσότερο από ποτέ.

Οι ερευνητές συνέλεξαν στοιχεία από ένα on-line ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν 918 άνδρες και γυναίκες. Βρέθηκε οτι 19% των γυναικών και 23% των ανδρών είχαν απιστήσει -ποσοστό αυξημένο κατά 5% και 4% , αντίστοιχα- σε σχέση με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2010.

Παρ’ όλο, λοιπόν, που οι άντρες κρατούν ακόμα τα «σκήπτρα» στην απιστία, έστω και με μικρή διαφορά, το ανησυχητικό είναι οτι, και στα δύο φύλα, τα ποσοστά των «άπιστων» ανεβαίνουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Η Δρ. Μάγιερ, συγγραφέας-σύμβουλος ζευγαριών, λέει πως δεν είναι η ακαταμάχητη γοητεία ενός άγνωστου που κάνει εμάς τις γυναίκες να πέφτουμε στην αγκαλιά του κρυφά από τον σύντροφό μας.

Διαβάστε περισσότερα στο faysbook

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ξυλόσομπες με λέβητα και φούρνο συνδεση θερμοσιφωνα ύπαρξη της ηληακη θερμοσηφονεσ βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία ηλιακοι θερμοσιφωνες θεσσαλονικη είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες ξυλοσομπεσ με λεβητα τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων και φουρνο Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός βαση καυστηρασ πυρηνα ηλιακου θερμοσιφωνα παράγοντας καλαθι πελλετ διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η Scarlett λάμπει και στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση η Johansson έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co.Ιδιαίτερα ντροπαλή εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η ηθοποιός Scarlett Johansson στο Τορόντο του Καναδά, στο 2013 Toronto Film Festival, καθώς οι φωτογράφοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στο δαχτυλίδι και εκείνη αντιδρούσε κρύβοντας το χέρι της.

Η 29χρονη σταρ, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γάλλο φίλο της, τον 31χρονο Romain Dauriac, έχει εμφανιστεί δυο φορές μέχρι τώρα στο Τορόντο. Την πρώτη επισκέφτηκε για συνέντευξη το Variety Studio, φορώντας ένα φόρεμα Sachin+Babi, που παρέπεμπε στη δεκαετία του ‘40, και μαύρα, όχι ιδιαίτερα κομψά, παπούτσια, και τη δεύτερη στην πρεμιέρα της ταινίας της «Under the Skin», που, όπως ξέρουμε, δεν έτυχε και της καλύτερης αποδοχής στη Βενετία.

Στη δεύτερη αυτή εμφάνιση έκλεψε την παράσταση καθώς έλαμπε μέσα στο ασύμμετρο φόρεμά της, Vivienne Westwood, το οποίο είχε συνδυάσει με Roger Vivier παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα Tiffany&Co. 

Και μπορεί η Scarlett να λάμπει λόγω της προσωπικής της ζωής, τα μίντια όμως την κατηγορούν ότι η ανακοίνωση του αρραβώνα της χρονικά μόνο τυχαία δεν είναι καθώς συνέπεσε με τις πρεμιέρες της ταινίας της σε Βενετία και Τορόντο.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/life-style/sxeseis/article/330272/adres-vs-gunaikes-poioi-einai-oi-pragmatikoi-protathlites-stin-apistia/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply