Γερμανία φαγητό Γερμανία ΜΕΙΚ ΑΠ Αυτός είναι ο «θησαυρός του Χίτλερ»

ΜΕΙΚ ΑΠ Στοιβαγμένοι πίσω από κονσέρβες με ληγμένο φαγητό σε ένα διαμέρισμα της περιφέρειας του Μονάχου, στην νότια Γερμανία……

Αυτός είναι ο «θησαυρός του Χίτλερ» ΜΕΙΚ ΑΠ Δείτε μερικούς από τους πίνακες που αξίζουν περισσότερο από ένα δισε. ευρώ

Στοιβαγμένοι πίσω από κονσέρβες με ληγμένο φαγητό σε ένα διαμέρισμα της περιφέρειας του Μονάχου, στην νότια Γερμανία βρέθηκαν 1500 πίνακες μεγάλων ζωγράφων του 20ου αιώνα.

Η είδηση της ανακάλυψης των έργων του Πάμπλο Πικάσο, απιστια του Ματίς και του Σαγκάλ μεταξύ άλλων μοιάζει με σενάριο ταινίας και έκανε το γύρο του κόσμου.

Ζωγραφιές, χαρακτικά και γκραβούρες που οι ειδικοί πίστευαν πως είχαν χαθεί για πάντα κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών της Δρέσδης είδαν και πάλι το φως της δημοσιότητας μετά από το 1945.

Τα συγκεκριμένα έργα ονομάστηκαν ως «ο θησαυρός του Χίτλερ» και η αξία τους είναι μεγαλύτερη από ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

ΜΕΙΚ ΑΠ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, απιστια καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, απιστια όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, απιστια χωρίς άδεια, απιστια για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στ ΓερμανίαΓερμανίας» έσυρε φορτηγό επτά τόνων!

Ο 46χρονος Heinz Ollesch, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος σχετικό με το σπρώξιμο φορηγών, κατάφερε έναν πραγματικό άθλοΚάθε χρόνο στη Γερμανία γίνεται ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του πιο δυνατού άντρα της χώρας.

Μπορεί το 2013 νικητής να ήταν ο Patric ΓερμανίαΓερμανίας» (1994-2004), Heinz Ollesch, επανήλθε στη δημοσιότητα «κλέβοντας» τα φώτα της δημοσιότητας από τον νικητή.

Ο 46χρονος κατάφερε να σύρει ένα φορτηγό επτά τόνων, απιστια στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου πρωταθλήματος, το German Truck Pull Championships. Η τελική μάχη του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. 

Πάντως ο Ollesch θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο Γερμανός Κουταλιανός!

ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/604848/autos-einai-o-thisauros-tou-hitler/

ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply