γάμος παιδί παιδί ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ – Media – «Δεν με ενοχλεί που η κοπέλα μου είναι λίγο πιο ψηλή»

τσιμεντοπλακες, http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000367.%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%82%20%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%20%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82.html. ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, πλακακια εξωτερικου χωρου τιμεσ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – «Δεν με ενοχλεί που η κοπέλα μου είναι λίγο πιο ψηλή» ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο Πάνος Βλάχος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή JOY μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη διαφορά ύψους που έχουν λέγοντας ότι δεν τον ενοχλεί που είναι λίγο πιο κοντός.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι λίγο πιο ψηλή από μένα η Ιωάννα. Είμαι 1.79 και η Ιωάννα 1.81. Δεν με ενοχλεί που η κοπέλα μου είναι λίγο πιο ψηλή από μένα γιατί το ύψος κρύβεται μέσα μας. Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός ή όμορφος εξωτερικά, από μένα έρχονται όλα», ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου σχολίασε:

 

«Ο γάμος είναι ένας θεσμός που έχει αρχίσει λίγο και ξεθωριάζει. Αν βρεις τον άνθρωπο σου, θα ζήσεις μαζί του. Αν θες να κάνεις ένα παιδί, θα το κάνεις. Νομίζω η γενιά μου αρχίζει και αποχαιρετά τον γάμο».

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, πλακακι πετρα εξωτερικου χωρου διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, πετρινοι τοιχοι εσωτερικου χωρου το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, πανελ πετρασ του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, καλοκαιρινη διακοσμηση κηπου η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, λατομεια πηλιου στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Εικόνα που σοκάρει: φυσική πέτρα Σημαδεύει με όπλο το μωρό της και φωτογραφίζεται

Μια κοπέλα κρατάει ένα μωρό στην αγκαλία και το σημαδεύει στο κεφάλι με ένα όπλο.

Η φωτογραφία “ανέβηκε” στο διαδίκτο τον περασμένο μήνα και σύμφωνα με την Daily Mail προέρχεται από την Αργεντινή.

Πολλοί είναι αυτοί που την αναζητούν καθώς θεωρούν ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=271764&catID=7

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…

Leave a Reply