βία Βραζιλία βία ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πάπας Φραγκίσκος το 10άρι της FIFA

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο πρόεδρος της FIFA δώρισε τη φανέλα με το νούμερο 10 στον Πάπα Φραγκίσκο-  «Μιλάμε την ίδια γλώσσα, ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos εκείνη του ποδοσφαίρου. Πραγματικά ήταν μία συνάντηση μεταξύ δύο ποδοσφαιρόφιλων και κατ’ επέκταση δύο ανθρώπων των σπορ» είπε ο πρόεδρος της FIFA….”

Πάπας Φραγκίσκος το 10άρι της FIFA ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Ο πρόεδρος της FIFA δώρισε τη φανέλα με το νούμερο 10 στον Πάπα Φραγκίσκο-  «Μιλάμε την ίδια γλώσσα, εκείνη του ποδοσφαίρου. Πραγματικά ήταν μία συνάντηση μεταξύ δύο ποδοσφαιρόφιλων και κατ’ επέκταση δύο ανθρώπων των σπορ» είπε ο πρόεδρος της FIFA.Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και ο πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ συναντήθηκαν σήμερα στο Βατικανό προκειμένου να συζητήσουν για ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Ζεπ Μπλάτερ και ο 266ος Πάπας της Καθολικής Εκκλησίας συνομίλησα ΒραζιλίαΒραζιλίας, όπου επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση των άπορων οικογενειών.

“Μιλάμε την ίδια γλώσσα, ηλιακοι κενου εκείνη του ποδοσφαίρου. Πραγματικά ήταν μία συνάντηση μεταξύ δύο ποδοσφαιρόφιλων και κατ’ επέκταση δύο ανθρώπων των σπορ. Του υποσχέθηκα ότι θα βοηθήσουμε τις φαβέλες και τις παραγκουπόλεις του Ρίο ντε Ζανέιρο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος αλλά του επεσήμανα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα”, είπε ο πρόεδρος της FIFA.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν επί σειρά ετών μέλος της Σαν Λορέντσο και συλλέκτης ποδοσφαιρικών εμφανίσεων φιλοξενούμενων ομάδων. Παράλληλα, Ο Ζεπ Μπλάτερ του χάρισε μια φανέλα με τ’ όνομά του.

Στη συνάντηση, εξάλλου, έδωσαν το “παρών” μέλη της ιταλικής και αργεντινής ομοσπονδίας ράγκμπι, στα οποία μάλιστα ο Πάπας είπε ότι “υπηρετούν ένα σκληρό άθλημα, ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ αλλά χωρίς βία, βαση ηλιακου θερμοσιφωνα όπου τα ατομικά και ομαδικά προσόντα αλληλοσυμπληρώνονται”.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος την ανισότητα μεταξύ των επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός ξυλόσομπες skroutz ηλιακοί λέβητας παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού

Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.

Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.

Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/world/article/330778/papas-fragiskos-to-10ari-tis-fifa/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply