ασφαλείας ασφαλείας ΟΑΚΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Κριάρι τραυμάτισε κτηνοτρόφο στο Αγρίνιο!

αγκωναρια – http://lithorama.com.gr/index.asp?Code=000338.%CE%91%CE%B3%CE%BA%CF%89%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BA%CE%AE%CF%82.html; ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ο άτυχος 46χρονος άρμεγε τα ζώα στο μαντρί του κοντά στην πόλη του Αγρινίου, επενδυση τοιχου με πετρα όταν το εξαγριωμένο κριάρι όρμησε εναντίον του και τον χτύπησε με τα κέρατά του…”

Κριάρι τραυμάτισε κτηνοτρόφο στο Αγρίνιο! ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

Ο άτυχος 46χρονος άρμεγε τα ζώα στο μαντρί του κοντά στην πόλη του Αγρινίου, όταν το εξαγριωμένο κριάρι όρμησε εναντίον του και τον χτύπησε με τα κέρατά του

Αγρίεψαν για τα καλά τα ζώα στις κτηνοτροφικές μονάδες της Αιτωλοακαρνανίας και λες και θέλουν να εκδικηθούν τους εκτροφείς για το ζοφερό μέλλον που τους επιφυλάσσουν! Μετά τον ηλικιωμένο που έπεσε θύμα γουρουνιού, άλλος ένας κτηνοτρόφος δέχθηκε επίθεση από… κριάρι!

Ο άτυχος 46χρονος, που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας, άρμεγε τα ζώα που διατηρεί στο μαντρί του σε χωριό κοντά στην πόλη του Αγρινίου, όταν το εξαγριωμένο κριάρι όρμησε εναντίον του από πίσω και τον χτύπησε με τα κέρατά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί –ευτυχώς ελαφρά- και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου!

Ήταν η δεύτερη επίθεση ζώου μέσα σε λίγες ημέρες. Είχε προηγηθεί η πιο σοβαρή επίθεση ενός γουρουνιού σε έναν 83χρονο κτηνοτρόφο σε χωριό του Ξηρομέρου, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη με κάταγμα στο χέρι και αρκετές βαθιές δαγκωματιές για την αποκατάσταση των οποίων υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει εκτός κινδύνου.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»

Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών

«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.

«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ’ αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:

– 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις

   

– 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).

Την ίδια ώρα, οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.

   

– Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.

«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι “μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ… δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει: διακοσμηση με πετρα εξωτερικου χωρου «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για “μικροψυχία”, καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, λατομεια πηλιου αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, λατομεια πηλιου συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: επένδυση με πέτρα http://www.protothema.gr/greece/article/325196/kriari-traumatise-ktinotrofo-sto-agrinio/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply