αστυνομικοί Κρίση Κρίση ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Τιμοκατάλογο ναρκωτικών διαμόρφωσε η ΕΛ.ΑΣ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Σε αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα μία πρωτοποριακή κίνηση ηλιοακμη ηλιακοι θερμοσιφωνεσ ηλιακο φουρνακι για τα ελληνικά δεδομένα αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα προχώρησαν οι σομπες pellet τιμες δικαστικές αρχές σε μποιλερ ηλιακων elco θερμοσιφωνεσ συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Με δεδομένο το ηλιακο σπιτι θερμανση πελλετ πρόβλημα πο…”

Τιμοκατάλογο ναρκωτικών διαμόρφωσε η ΕΛ.ΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Με δεδομένο το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη στην απονομή ποινών για τις υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών λόγω της υποκειμενικής κρίσης για την αξία των κατασχεθέντων ποσοτήτων, η Δίωξη ναρκωτικών και ο Άρειος Πάγος κατάρτισαν από κοινού τιμοκατάλογο ναρκωτικών ουσιών προκειμένου να αποφεύγεται το φαινόμενο δυσανάλογων ποινών.

Σύμφωνα με νομικούς, οι χρήστες είναι πλέον περισσότερο προστατευμένοι, καθώς η έννοια του ” σομπα pellet προσδοκώμενου οφέλους”, που καθορίζει και την τελική ποινή, θα είναι περισσότερο ξεκάθαρη. Σύμφωνα με τη νέα διάταξη, το όριο του ύψους του προσδοκώμενου οφέλους καθορίζεται στα 75.000 ευρώ για την ιδιαίτερα διακεκριμένη περίπτωση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν το οικονομικό όφελος περάσει αυτό το όριο, τότε είναι δυνατή ακόμα και η καταδίκη σε ισόβια.

Αιτία για τη ρύθμιση πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα έγγραφο του εισαγγελέα του Αρείου πάγου προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με το οποίο ζητούνταν να βρεθεί λύση στις μεγάλες αποκλίσεις που εμφάνιζαν αστυνομικοί στις καταθέσεις τους στα δικαστήρια όπου πηγαίνουν μάρτυρες. Έπειτα από τη σχετική επικοινωνία λοιπόν, καταρτίστηκε ο ενδεικτικός πίνακας τιμών, ο οποίος θα χρησιμοποιείται πλέον ως “οδηγός” για τις αποφάσεις.

Όπως πάντως διευκρινίζουν νομικοί, δε λείπουν ωστόσο και τα παράδοξα, καθώς ένας έμπορος ναρκωτικών που θα πουλήσει σε ένα βαποράκι ναρκωτικά ύψους 45.000 ευρώ, θα καταδικαστεί σε μικρότερη ποινή από εκείνον που θα πουλάει μικρότερες δόσεις και θα αποκομίσει 80.000 από τις “αγοραπωλησίες”.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της ΤουρκίαςΣε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/345343/timokatalogo-narkotikon-diamorfose-i-elas

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ…

Leave a Reply