Αρναούτογλου κάμερα γέννηση ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ – Media – Θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο;

πετρες καρυστου τιμες http://lithorama.com.gr/index.asp?Keyword=0000000054.%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1. ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, σκεπές άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, πετρεσ καρυστου Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Media – Θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο; ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Excellent» αναφέρθηκε στην πατρότητα και στην αλλαγή που έχει έρθει στη ζωή του μετά από τη γέννηση του γιου του. Μάλιστα, σκεπές μίλησε και για το ενδεχόμενο να παντρευτούν με τη σύντροφό του, πετρεσ Κατερίνα Κόκλα, με την οποία έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης ενώ αποκάλυψε και την ηλικία του λέγοντας ότι έγινε 40 χρόνων.

Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου; «Σημασία έχει να αγαπάς, Συκής να εκτιμάς και να σέβεσαι κάποιον. Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους που παντρεύτηκαν κι όμως δεν ήταν "εκεί". Στον γάμο δηλαδή ήταν, μετά δεν ήταν…», σκεπές ενώ για τον ερχομό του γιου του και την αλλαγή στη ζωή του είπε: «Άλλαξε πολύ και πολύ όμορφα. Έχει και τα ξενύχτια και την ταλαιπωρία… Και "αλλάζω" και ταΐζω τον μικρό, πλακες καρυστου όσο μπορώ βοηθάω».

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Δείτε τον άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι 160 ετών!

Ισχυρίζεται ότι θυμάται γεγονότα του 1895Οποιοσδήποτε βλέπει τον Dhaqabo Ebba, πετρες καρυστου τιμες αγρότη από την Αθιοπία, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για έναν πολύ ηλικιωμένο κύριο. Σίγουρα όμως όλοι θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα αν τον ακούσουν να ισχυρίζεται ότι είναι… 160 ετών!

Ο Ebba προσπαθεί να πείσει τους πάντες για την ηλικία του, ωστόσο δεν έχει πιστοποιητικό γέννησης ή κάποιο άλλο αποδεικτικό στοιχείο για να στηρίξει τον ισχυρισμό του.

Ο Ebba μίλησε για την ηλικία του σε τοπικό δίκτυο της πατρίδας του, ενώ κατάφερε να εντυπωσιάσει τον ρεπόρτερ που του έπαιρνε συνέντευξη με τις γνώσεις του για την ιστορία της Αιθιοπίας, οι οποίες πήγαιναν πάνω από έναν αιώνα πίσω.

Θυμόταν μάλιστα με λεπτομέρειες γεγονότα του 1895, πλακα καρυστου τότε που η Ιταλία εισέβαλε στην Αιθιοπία.

Αν πάντως ο Ebba καταφέρει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, Πρέκια θα είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει καταγραφεί ποτέ.

No data

No data

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=284326&catID=7

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…

Leave a Reply