απολογία απολογία Πειραιά ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προφυλακίστηκε ακόμη ένα μέλος της Χρυσής Αυγής

ΓΡΑΦΕΙΑ pelletech 25 ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ηλιακοι θερμοσιφωνες ελκο Στις hliakoi ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz uermosifvnes ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ φυλακές Immergas-Victrix-TT-ErP Immergas-Victrix-TT-ErP Δομοκού οδηγείται ηλιακοι θερμοσιφωνες ast ακόμη ένας μαλτεζοσ ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ κατηγορούμενος pelletech για την “εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής”.”

Προφυλακίστηκε ακόμη ένα μέλος της Χρυσής Αυγής ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πρόκειται για τον 25χρονο Ν.Α. ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία τους στις δυο εφέτες ειδικές ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο νεαρός φέρεται ως “πυρηνάρχης” του Πειραιά ο οποίος αντικαθιστούσε και τον “περιφερειάρχη” βουλευτή Γ. Λαγό και έδινε εντολές ή οργάνωνε ή συμμετείχε σε επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών.

Επίσης κατηγορείται και για εκβίαση σε νυχτερινά κέντρα.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου

Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική τηςΗ Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ  θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας για τη βία στην Αίγυπτο

Καταγγέλλει την «ακραία πολιτική βία» και ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για τις δολοφονίες από τις δυνάμεις ασφαλείαςΗ Διεθνής Αμνηστία ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης έρευνας για τις δολοφονίες από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και για τα βασανιστήρια και τις παραβιάσεις του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και της συνάθροισης.

Η ανατ ροπή από τον στρατό του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι τον Ιούλιο, έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του, προκάλεσε το ξέσπασμα «ακραίας πολιτικής βίας», αναφέρει η οργάνωση στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

«Μεταξύ της 14ης και 18ης Αυγούστου τουλάχιστον 1.089 άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί εξαιτίας της χρήσης υπερβολικής και εξαιρετικά δυσανάλογης φονικής βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε ο Πίτερ Σπλίντερ, εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας στη Γενεύη.

Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφεραν να αποτρέψουν ή να τερματίσουν ένα κύμα διαδογματικών επιθέσεων εναντίον των κοπτών, σύμφωνα με τον Σπλίντερ, ο οποίος αναφέρθηκε σε επιθέσεις εναντίον της μειονότητας αυτής που αποτελεί το 10% του πληθυσμού της Αιγύπτου.

«Το εύρος της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων —περιλαμβανομένων του δικαιώματος στη ζωή, του δικαιώματος σε μια δίκαιη δίκη, του δικαιώματος της μη υποβολής σε βασανιστήρια, του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης και συνάθροισης— απαιτεί μια επείγουσα, αμερόληπτη, ανεξάρτητη και πλήρη έρευνα», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.

Τη Δευτέρα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι επανέλαβε την έκκλησή της για τη διενέργεια μια έρευνας για τις δολοφονίες αυτές, καθώς και το αίτημά της να σταλεί μια ομάδα στην Αίγυπτο για να εκτιμήσει την κατάσταση.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/373297/profylakistike-akomi-ena-melos-tis-hrysis-aygis

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply