Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Yahoo κοινωνία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Συνέδριο: Είναι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας το μέλλον της ελληνικής οικονομίας;

Πλάκες κόκκινες ΠΕΤΡΕΣ Πλάκες κόκκινες πλακεσ πεζοδρομιου κυβόλιθος πλακεσ πεζοδρομιου τιμές ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ «Η Συκής Εθνική Στρατηγική για τις πλάκες πεζοδρομίου Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Πρέκια – Η πλακεσ πεζοδρομιου τιμη πορεία προς το 2020» στις 11 Νοεμβρίου στο Hilton Athens…”

Συνέδριο: Είναι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας το μέλλον της ελληνικής οικονομίας; ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

«Η Εθνική Στρατηγική για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας – Η πορεία προς το 2020» στις 11 Νοεμβρίου στο Hilton AthensΗ ΜΚΟ Ιωάννης Καποδίστριας, μέλος του δικτύου Youth for Europe, συμμετέχει στο πολυσυνέδριο Capital + Vision, το οποίο επιχειρεί το «πάντρεμα» της επιχειρηματικότητας με το όραμα μιας καλύτερης κοινωνίας και το πετυχαίνει με την κινητοποίηση που δημιουργεί η συμμετοχή φορέων, μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), επιχειρήσεων και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Στο πλαίσιο του εν λόγω φόρουμ, η ΜΚΟ Ιωάννης Καποδίστριας διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Η Εθνική Στρατηγική για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας – Η πορεία προς το 2020».

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13:30 – 15:30, στην Αίθουσα Ερατώ – Β του Hilton Athens.

Η είσοδος είναι ανοικτή στο κοινό, ενώ στο τέλος του συνεδρίου θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Για την συμμετοχή σας μπορέιτε να

στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση (δείτε  εδώ) συμμετοχής στο email του οργανισμού ioaniskapodistrias@yahoo.com.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.protothema.gr/economy/article/324893/sunedrio-einai-oi-ananeosimes-piges-energeias-to-mellon-tis-ellinikis-oikonomias/

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Leave a Reply