ανάπτυξη Ασφάλισης Εισαγγελέα ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ «Αναγκαίος ο αναπροσδιορισμός του ρόλου, της λειτουργίας και της στελέχωσης της ΕΥΠ»

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Την ανάγκη για «αναπροσδιορισμό του ρόλου, της λειτουργίας και του τρόπου στελέχωσης της ΕΥΠ, σύμφωνα με τα συνταγματικώς και υπερνομοθετικώς επιβαλλόμενα και διεθνώς προβλεπόμενα σε……

«Αναγκαίος ο αναπροσδιορισμός του ρόλου, της λειτουργίας και της στελέχωσης της ΕΥΠ» ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Έντονες αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ για την εξέταση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Την ανάγκη για «αναπροσδιορισμό του ρόλου, της λειτουργίας και του τρόπου στελέχωσης της ΕΥΠ, σύμφωνα με τα συνταγματικώς και υπερνομοθετικώς επιβαλλόμενα και διεθνώς προβλεπόμενα σε μια Δημοκρατία» επισημαίνουν σε δηλώσεις τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μελών της Επιτ ροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Θοδωρής Δρίτσας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Λαφαζάνης, με την αφορμή την εξέταση του διοικητή της ΕΥΠ, Θ. Δραβίλλα, σήμερα στη Βουλή, απαιτώντας να «χυθεί άπλετο φως και να μην μείνει καμία σκιά σε κανένα από τα ερευνώμενα θέματα», ηλιακο καλοριφερ σχετικά με τις υποκλοπές από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Η πλήρης ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η παρουσία του Διοικητή της ΕΥΠ κ. Θ. Δραβίλλα σήμερα στην Επιτ ροπή Θεσμών και Διαφάνειας χαρακτηρίστηκε από μια μεθοδευμένη υπηρεσιακή τυπικότητα. Η διαδικασία, πέραν των απαντήσεων, αλλά και της άρνησης απαντήσεως σε κρισιμότατα ζητήματα και ερωτήματα, που επιτακτικά τίθενται από την επικαιρότητα και από τον ορυμαγδό αποκαλύψεων σε υποθέσεις που απασχολούν σήμερα με εντονότατο τρόπο την δημοσιότητα, το δημόσιο βίο και την κοινή γνώμη, ανέδειξε κατά τη γνώμη μας τα εξής:

1) Ότι είναι αναγκαίος ο αναπροσδιορισμός του ρόλου, της λειτουργίας και του τρόπου στελέχωσης της ΕΥΠ, σύμφωνα με τα συνταγματικώς και υπερνομοθετικώς επιβαλλόμενα και διεθνώς προβλεπόμενα σε μια Δημοκρατία, τόσο για την θωράκιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών όσο και για την περιφρούρηση της εθνικής Ασφάλειας αλλά και για την προστασία του πολιτεύματος, καθώς επίσης των εθνικών και γεωστρατηγικών συμφερόντων, ηλιακοι θερμοσιφωνες επιδοτηση σε επίπεδο οικονομίας και ανάπτυξης στο σύνθετο διεθνές περιβάλλον

2) Ότι η διαδικασία διαφάνειας και αξιοκρατίας στη λειτουργία των θεσμών είναι επίπονη διαδικασία, που προσκρούει, συχνότατα, στην ύποπτη άρνηση των εκπροσώπων των θεσμών να υπηρετήσουν την επιταγή αυτή

3) Ότι, με βάση όσα αποτέλεσαν αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης, είναι επιβεβλημένο να κληθούν, συναφώς, προς συμπλήρωση, αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα διασταύρωση και διαφώτιση στοιχείων, στο στάδιο αυτό:

– Ο Αρμόδιος για την ΕΥΠ εισαγγελέας

– Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ)

– Οι αρμόδιοι για την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία [ΔΑΕΒ]

– Η Εθνική Επιτ ροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.)

Η σημερινή διαδικασία κατέδειξε επίσης περίτρανα ότι εκείνοι που σπερμολογούν και εξυφαίνουν σενάρια σκο ΤΕΙνής εμπνεύσεως εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ δρουν υπονομευτικά για την Δημοκρατία, προτάσσοντας σκοπιμότητες σε βάρος της νομιμότητας και της διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Ο Διοικητής της ΕΥΠ απάντησε κατηγορηματικά και απερίφραστα, στις επίμονες ερωτήσεις μας, ότι όλες οι διοχετευόμενες ή δημοσιευόμενες ή δημοσιοποιούμενες « πληροφορίες» περί δήθεν εμπλοκής βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, άμεσης ή έμμεσης, σε εγκληματικές ενέργειες είναι ψευδείς και δεν ερείδονται σε κανένα στοιχείο ή πληροφορία της ΕΥΠ, δεν έχουν αποτελέσει ποτέ αντικείμενο «φακέλου» ή άλλου είδους διερεύνησης ή τυχαίου ευρήματος, ούτε έχουν απασχολήσει με οποιοδήποτε τρόπο την ΕΥΠ, ηλιακα κενου αντίθετα με όσα σκοπίμως και επιμόνως διακινούνται εδώ και καιρό, για να σπιλωθεί η πρώτη πολιτική δύναμη στην κοινωνία.

Το γεγονός του ανυπόστατου των συγκεκριμένων «πληροφοριών» ασφαλώς το γνώριζε η κυβέρνηση και στελέχη των συγκυβερνώντων κομμάτων όταν τροφοδοτούσαν, σιωπούσαν ή επιδοκίμαζαν την δόλια συκοφαντία σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που αποτελεί τον τέταρτο πολι ΤΕΙακό πυλώνα της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Στη σημερινή συγκυρία, η Επιτ ροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οφείλει να συμβάλει αποφασιστικά στο να χυθεί άπλετο φως και να μην μείνει καμία σκιά σε κανένα από τα ερευνώμενα θέματα.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, ηλιακη θερμανση τιμεσ να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, ηλιακοι θερμοσιφωνες skroutz καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, ηλιακα σπιτια σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/602704/anagaios-o-anaprosdiorismos-tou-rolou-tis-leitourgias-kai-tis-stelehosis-tis-eup/

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΜΡΟΣΙΦΩΝΕΣ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ…

Leave a Reply