ΑΕΠ ΝΑΤΟ ΑΕΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΟΗΕ: Η εγκυμοσύνη στην εφηβεία εμποδίζει την οικονομική ανάπτυξη

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE νομικα φροντιστηρια παναγιώτου νομικά φροντιστήρια ΜΕΙΚ νομικα φροντιστηρια εξ αποστασεως παναγιώτου νομικά φροντιστήρια ΑΠ Περίπου 70. νομικα φροντιστηρια εξ αποστασεως 000 μητέρες ηλικίας 15 ως 19 ετών πεθαίνουν κάθε χρόνο από νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως επιπλοκές μετά τον Νομικo Φροντιστηριο τοκετό

…”

ΟΗΕ: Η εγκυμοσύνη στην εφηβεία εμποδίζει την οικονομική ανάπτυξη ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

Περίπου 70.000 μητέρες ηλικίας 15 ως 19 ετών πεθαίνουν κάθε χρόνο από επιπλοκές μετά τον τοκετόΑν τα κορίτσια περίμεναν ως την ηλικία των 20 ετών πριν κάνουν μωρά, το ΑΕΠ θα αυξανόταν κατά περισσότερο από 7,7 δισ. δολάρια στην Ινδία και κατά 3,5 δισεκ. δολάρια στη Βραζιλία. Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα της ετήσιας έκθεσης του Ταμείου του ΟΗΕ για τον Πληθυσμό (UNFPA).

Συγκεκριμένα στην έκθεση αναφέρεται πως καθημερινά γεννάνε 20.000 κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, τα οποία όχι μόνον αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερους κινδύνους υγείας απ’ ό,τι οι μεγαλύτερες μητέρες, αλλά και τα ίδια. Περίπου 70.000 μητέρες ηλικίας 15 ως 19 ετών πεθαίνουν κάθε χρόνο από επιπλοκές μετά τον τοκετό. 

Μάλιστα, πρόβλημα εξαιτίας της πρόωρης εγκυμοσύνης αντιμετωπίζει και η χώρα τους, ειδικά όσες από αυτές έχουν οικοπαναγιώτου νομικά φροντιστήρια προβλήματα. Ειδικότερα, σημειώνεται στην έκθεση, η απόκτηση παιδιών σε μικρή ηλικία σημαίνει εξάλλου ότι τα κορίτσια δεν εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό.

Ταυτόχρονα ο επικεφαλής του UNFPA Μπαμπατούντε Οσοτιμεχίν υπογράμμισε ότι η φτώχεια είναι μια σημαντική αιτία για τις εφηβικές εγκυμοσύνες, μαζί με τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών.

«Υπερβολικά συχνά, η κοινωνία κατηγορεί μόνο το κορίτσι επειδή έμεινε έγκυο. Η πραγματικότητα είναι πως η εφηβική εγκυμοσύνη είναι τις περισσότερες φορές όχι αποτέλεσμα εσκεμμένης επιλογής, αλλά μάλλον της απουσίας επιλογών, καθώς και συνθηκών που υπερβαίνουν αυτές που μπορεί να ελέγξει ένα κορίτσι», ανέφερε ο Οσοτιμεχίν.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο Νίγηρας έχει το υψηλότερο ποσοστό παγκοσμίως στις εφηβικές εγκυμοσύνες, με 51% των γυναικών ηλικίας 20-30 ετών να δηλώνουν ότι έφεραν στον κόσμο παιδί πριν κλείσουν τα 18.

Στην Ασία, το Μπανγκλαντές έχει το υψηλότερο ποσοστό με 40%. Σε άλλες περιφέρειες, η Νικαράγουα έχει το ρεκόρ στη Λατινική Αμερική με 28% και η Υεμένη στη Μέση Ανατολή με 25%.

Σύμφωνα με το UNFPA, στις ΗΠΑ αναλογούν οι μισές από τις 680.000 εφηβικές εγκυμοσύνες που καταγράφονται κάθε χρόνο στις βιομηχανικές χώρες.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή – Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.

Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.protothema.gr/world/article/323909/oie-i-egumosuni-stin-efiveia-ebodizei-tin-oikonomiki-anaptuxi/

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply